NAŠ BRAK NEMOJ DA DIRAŠ! Kija očitala lekciju Luni, Sloba stao na stranu svoje žene! (VIDEO)

0
6512

Kija bi svakome poželela brak kakav je imala sa Slobom!

Brak Slobodana Radanovića i Kristine Kockar bila je u jednom trenutku tema u toku pitanja gledalaca tokom prošle noći. Kada je Luna izjavila da ne želi da se pomiri sa Slobom, jer misli da će mu Kija praviti scene, došlo je do svađe između pevačece supruge i devojke.

Kija je sve vreme negirala ono što priča Luna, a zatim je odlučila da joj očita lekciju. Dok se Luna svađala sa Kijom, Sloba je bio na Kristininoj strani, što je još više iznerviralo Đoganijevu.

Sad si ti kao njegova žena koja ga brani! Koja ga voli i hoće za njega da se bori! Neću da ćutim! – govorila je Luna Kiji.

Kristina je izjavila kao ne zna ko kome pravi scene, misleći na Lunin nervni napad koji je imala samo noć ranije posle žurke u spavaćoj sobi kada je bacala stvari. Takođe, slična situacija odigrala se skoro i u pabu.

Mene je povredilo dok sam gledala to, jer je on mene pozdravljao. 26. septembra je on mene pozdravljao i varao me iza leđa. Ja ne znam šta si, ako nisi ljubavnica! Nas dvoje jesmo u braku i rekla sam da on ima emocije prema meni. Da, bio je divan brak, ali nije bio divan razlaz. On je tebi servirao mnoge priče, a ja znam istinu! Naš razlaz je ružan! Ono što se desilo, ružno je, ali naš brak nije ružan! Ja bih svakome poželala brak kakav smo mi imali. Naš brak je bio dobar, ali to što je on izabrao kukavički način da izađe iz svega toga, to je do njega! – rekla je Kija i dodala:

Naš brak nemoj da diraš! Vas dvoje ste napravili haos i mene ste uvukli u sve to! Ja se jedina ovde ne foliram! Ti si poslednja osoba koja može da priča o mom braku! Ja bih menjala sve ovo da mogu da vratim svoj brak! On je moj muž i ja njega volim! – govorila je Kristina Luni.
Luna je nastavila da se svađa sa Kijom, govoreći joj kako je ona trenutno najpoznatija žena u Srbiji i da svi znaju za nju zbog prevare koju je doživela, kao i da smatra da joj to prija. Slobi se nisu svidele reči koje je Luna uputila njegovoj ženi, zbog čega je počeo da brani Kiju i svađa se sa Đoganijevom. Međutim, posle nekoliko minuta Sloba je uspeo da se posvađa i sa suprugom.

K*nja mi se od tvojih više generalizovanja! To je moj brak! – povikao je Sloba.
U celu raspravu umešao se i Miki Đuričić koji je uspeo da se posvađa sa Kristinom Kockar, a u jednom trenutku spomenuli su i pevačicu Editu Aradinović. Kako je sve izgledalo možete pogledati

 

Izvor:pink.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here