NEVIĐENI SKANDAL: Ognjen Amidžić POZVAO Karleušu u emisiju, ali ni sanjao nije da će mu se DOGODITI ovo!

0
1620

Pre tri dana Jelena Karleuša je gostovala u emisiji Ognena Amidžića nakon pauze od pet godina, koliko je bila zabranjena na televiziji Pink. Sada kada su se stvari promenile Karleuša je dobila poziv za gostovanje, ali niko nije računao da će Karleuša izazvati toliko bure u javnosti svojim izjavama te večeri.

Jelena Karleuša

Foto: Srbija Danas

Emisija je od početka do kraja bila nabijena elektricitetom, a ona se vidno nervozna dotakla brojnih tema i ljudi sa estrade sa kojima je u lošim odnosima. Istakla je nebrojano puta da svaka javna ličnost mora da ima stav u svim oblastima života, pa se tako nije ustezala da svoj podeli sa auditorijumom.

Bilo je reči o njenom odnosu sa Kijom Kockar, Cecom Ražnatović, a spotakla je i Jalu i Bubu, kao i sve popularniju Maju Berović koju je naznala (brainless) što u prevodu znači bez mozga. Nije ostala dužna ni mnogim drugim poznatim ličnostima koje je tek tako usput pomenula, ali ono što je najviše bure izazvalo je njen odnos prema domaćinu Ognenu Amidžiću.

Jasno se videlo da je on pokušavao da sa njom ostvari normalnu komunikaciju, ali šta god bi on rekao, ona bi dočekala sa napadom. Tako mu je tražila i da joj se šlihta, govoreći o sebi u superlativu.

– Od nivoa tvog šlihtanja večeras, zavisi da li ću ja gostovati u tvojoj emisiji ponovo – rekla mu je, a on je pokušava da joj udeli komplimente,ali njoj oni očigledno nisu odgovarali pa je nastavila.

– Od vas sa strane, mi Beograđani ne možemo da dođemo na red – rekla je ona Amidžiću, koji je iz Šapca. On je bio totalno zbunjen i svako njegovo pitanje zvučalo je amaterski.

Kada je on pomenuo njenu inostranu karijeru i koliko joj se dive u inostranstvu, ona mu je rekla:

– Eto vidiš kako možeš ti to dobro da radiš – obraćala mu se podrugljivo.

Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić

Svako njegovo naredno pitanje ona je prokomentarisala u podrugljivom maniru i tako do kraja emisije, a u jednom momentu je želela da začini situaciju pa je dodala da nije pametno što je pozvao u emisiju jer sada može da kaže neke stvari koje mu neće odgovarati.

Kada se voditelj ozbiljno preznojio, ona je samo najavila svoj nastup za Novu godinu.

Šta je izazvalo ovakvo njeno ponašanjep? Ostaje da vidimo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here